speed dome camera auto tracking

Published Apr 12, 22
2 min read

auto camera sensor vwZo wordt het zoeken naar een nieuwe dashcam een stuk makkelijker! Dit zijn de 10 beste dashcams van 2022 De 5 beste dashcams uitgelicht De Nordväl DC102 Dashcam 2CH 2K staat bekend als een zeer goede dashcam tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding - ahteruitrij camera auto. Deze dashcam beschikt over 2 camera’s, een voor de voorkant van de auto en de ander voor de achterkant (ahteruitrij camera auto).

Allebei de camera’s zijn voorzien van een Hisilicon beeldsensor. ahteruitrij camera auto. Deze beeldsensor zorgt ervoor dat je zelfs ’s nachts nog heldere beelden kan schieten - Auto camera's. De camera die aan de voorkant filmt, filmt in Quad HD resolutie. ahteruitrij camera auto. De beeldhoek van deze camera is 140 graden, dit betekent dat de camera alles wat hij aan de voorkant van de auto ziet kunt filmen.

De G sensor begint direct met opnemen bij een onverwachte beweging. Als er iemand erg hard afremt en jij kunt niet meer zo snel afremmen, heb je bewijs van de schade. Dit is erg handig voor het afhandelen van schade met de verzekering (ahteruitrij camera auto). De dashcam beschikt ook over een time-lapse functie, hiermee kun je beelden versnelt of juist vertraagd afspelen.

Deze filter zorgt ervoor dat het licht van het raam niet weerkaatst, zo ben je altijd verzekerd van kwalitatief beeldmateriaal - ahteruitrij camera auto. De dashcam is ook voorzien van de Alexa spraakbesturing. Hiermee kun je bijvoorbeeld makkelijk muziek aanzetten en ook kun je de dashcam beelden laten opnemen via Alexa. Als je een ongeluk krijgt, stuurt de Emergency SOS functie direct je locatie door naar de hulpdiensten.

Auto camera's van Sitcon

More from Marketing, Auto

Bedrijfsfilm laten maken?
Vraag info aan DAS Media
T  +32 (0)56 603 606

Navigation

Home

Latest Posts

Alarmsysteem Woning Met Meldkamer

Published Jul 09, 22
4 min read

Alarmsysteem Met Sirene

Published Jul 09, 22
1 min read

Te Renoveren Huis Te Koop Euro

Published Jul 05, 22
7 min read